My Posts

Daily Lift – review

Daily Lift – review

Stel je voor je kunt 59 superfoods in 1 dag binnen krijgen? Sterker nog in 1 drankje / smoothie. Zou jij dat dan willen proberen? Het klonk voor mij wel heel goed en “healthy” daarom nam ik de proef op de som en proberde daily lift. Wat heeft het mij gebracht? Je leest het in mijn review… en ik kan je alvast vertellen: ik ben verrast!

Eerder kon je al lezen over Winrgy het natuurlijke energiedrankje. En dit keer vertel ik je over de Daily lift, deze is ook afkomstig van Dagelijkssuperfood. Ik kreeg de vraag of ik het voor ze uit wilde testen en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen.

Wat is het?

Daily lift is een mix van 59 superfoods waaronder veel groenten en fruit. Eigenlijk kan je het vergelijken met een soort smoothie mix in poedervorm. Het drankje bevat veel vitamines, mineralen en antioxidanten en past dus perfect in een gezonde leefstijl, 1 portie zou zelfs gelijk staan aan 16 porties groenten en fruit! De Daily Lift is er in 2 smaken: mixed berry flavor en cool mint. Je kunt het drankje mixen met water, yoghurt, melk, in een smoothie, met kwark of vruchtensap.

De Smaak

Mijn zoontje vond het erg interessant toen de doosjes binnen kwamen en wilde voor mij wel shaken, het leek me namelijk het makkelijkst om het te mixen in een shake beker. Om te beginnen ben ik gestart met de Berry die ik heb gemixt met water. De smaak vond ik lekker maar had niet gelijk een “wow” gevoel. Daarom had ik bedacht het de keer erna in een smoothie te verwerken en ik kan je zeggen: echt top! Super lekker.

De cool mint heb ik ook geprobeerd met water maar eerlijk gezegd vond ik hem niet lekker. Ik moest erg wennen aan de smaak maar daarvoor was ik al een beetje gewaarschuwd dat deze in het begin vaak even wennen is. Ik heb besloten om hem vanaf dat moment door de kwark heen te roeren en dat is een hele grote aanrader, echt heerlijk vooral na het sporten gaat het er goed in.
Mijn kinderen lustte het zo trouwens ook niet echt en was het gelijk “Bah” maar zodra ik 1 van de zakjes in een smoothie verwerk vinden ze het heerlijk. Daily lift kan ook goed gebruikt worden voor kinderen.

Wat merk ik er van?

Daily lift zou diverse gezondheidsvoordelen met zich mee brengen maar omdat daar vanuit de wet niet mee adverteren en moeten ze het dus hebben van de ervaring van anderen. Mij werd ook niet verteld wat ik zou kunnen gaan merken omdat ze vonden dat ik het zelf moest ervaren maar ik heb zeker wel wat gemerkt.

  • Mijn darmen werken een stuk beter: ik kan inmiddels bijna dagelijks naar het toilet, dat was voorheen dus echt niet zo. Waarschijnlijk komt dat ook door de probiotica die erin zit.
  • Ik werd vaak wakker met pijn aan mijn handen (gewrichten) en hier heb ik eigenlijk geen last meer van.
  • Ik heb het idee dat mijn huid er wat beter is uit gaan zien
  • Mijn opgeblazen gevoel is weg
  • Ik slaap s’nachts beter en wordt iets uitgeruster wakker.

Conclusie

Ik ben in ieder geval erg blij met deze resultaten en voel me heel erg fijn nu ik de Daily lift gebruik. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat dit product zo’n verandering teweeg zou kunnen brengen. Het feit dat ik ook genoeg vitamine binnen krijg op deze manier is voor mij ook zeker een pluspunt. Ik heb ook geprobeerd of mijn kinderen het dagelijks willen maar jammer genoeg willen ze niet altijd een smoothie maar alle keren dat ze het wel willen is mooi meegenomen.
Daily lift kan je bestellen bij dagelijkssuperfood.nl het leuke is dat als je met 3 mensen besteld jij zelf een gratis product krijgt de maand erop! Alles daarover vind je ook op hun site.

Kende jij Daily Lift al?

* Voor dit artikel heb ik een testproduct ontvangen, dit veranderd echter niks aan mijn mening, ik zal ten alle tijden eerlijk zijn over wat ik van een product vind.
Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...