reviews food reviews

Betaalbaar vlees van Muscle food

Betaalbaar vlees van Muscle food

Ik vind de kwaliteit / prijs verhouding van het vlees in de supermarkten vaak erg slecht. Vlees zit vaak volgespoten met water of andere zooi en bovendien is het proteïne gehalte in het vlees ook niet erg hoog. Toen ik Muscle Food tegen kwam op facebook en zag dat zij wel vlees hebben met extra proteïne en dat de prijzen best goedkoop zijn werd ik erg nieuwsgierig en nam de proef op de som door het vlees te testen…

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het vlees in de supermarkten vaak best wel duur vind. Bovendien zit het vaak bomvol vocht wat eruit komt gelopen als je het wilt bakken. Dat moet toch anders kunnen dacht ik. En daarom wilde ik eens kijken of het bij Muscle Food anders gaat.

Bestellen

Bestellen bij Muscle food gaat eigenlijk heel makkelijk. Je kiest de producten die je wilt en klikt op bestellen. Je vult je gegevens in en vervolgens wordt je bestelling doorgevoerd. Het vlees is afkomstig van leveranciers uit Engeland. Zodra je bestelling door is gegeven wordt het vers gesneden, ingepakt met koel elementen en gelijk met de vrachtwagen verstuurd. Vervolgens wordt de bestelling aan Post Nl overgedragen die het pakket bezorgd.

Levering

Mijn pakketje is goed aangekomen en het vlees was nog goed gekoeld toen ik de doos open maakte. Daar was ik wel heel benieuwd na aangezien het vlees niet van te voren ingevroren is geweest. Maar het is dus prima gegaan en het kwam nog goed gekoeld aan.

Mijn pakket bestond uit:

  • Kipfilet 2,5 kg
  • 2 x free range Rump steaks
  • 2 x extra lean free range steak mince (gehakt)
  • 2 x extra magere steak burgers
  • 2 x free range hache steaks

Het vlees ziet er mooi en lekker uit. Ik heb het meeste ook gelijk in de diepvries gedaan aangezien we natuurlijk niet alles in 1 x konden eten.

Kwaliteit

Ik was met name enorm benieuwd naar de kipfilet omdat de kipfilet uit de winkel vaak bestaat uit veel water. Ik ben dus ook begonnen met het testen van de kipfilet. De kleur ziet er goed uit en de kipflets zijn best dik dus ik was een beetje bang dat het vol water zat maar toen ik het ging bakken kwam er nagenoeg geen vocht uit: een groot pluspunt dus!

Daarna ben ik de steaks, gehakt en burgers gaan testen  de dagen erna. Ook daarvan kan ik zeggen: er komt weinig vocht uit. Bovendien is het vlees erg smakelijk en je proeft echt het vlees en geen bewerkte troep. Iets wat voor mij een groot plus punt is.

Daarnaast zitten er geen vette randjes aan het vlees, iets wat ik zelf ook erg belangrijk vind. Het vlees is vol met proteïne en met minder vet, ideaal dus voor als je op je lijn wilt letten of veel sport en juist meer eiwitten binen wilt krijgen.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van de producten van Muscle Food. De prijzen vind ik goed betaalbaar en het vlees is mijn inziens van zeer goede kwaliteit. Naast vleed producten heeft muscle food ook nog andere producten in hun assortiment. Zo hebben ze onder andere brood, snacks, groenten / fruit, kant en klaar maaltijden en nog veel meer lekkers.

Neem voor meer informatie een kijkje op de site: Muscle Food en als je besteld met de code KV109 krijg je ook nog eens gratis product naar keuze (je kunt kiezen uit 4 producten).

Kende jij muscle food al?

 

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...