Ik vind het leuk om er een nieuwe rubriek in te gooien. Vanaf nu zal ik iedere maand een lijstje delen met mijn 5 best bekeken blogs in de afgelopen maand..

Vandaag is het alweer 1 april en de 4e maand van het jaar is ingegaan. Een maand waarin we hopelijk veel mooi weer gaan krijgen en waar ik ook weer wat leuke blogs op de planning heb staan. Vanmiddag vertrek ik naar Den Ham voor een Bootcamp weekend, waar uiteraard een uitgebreide blog over volgt. Maar voor dit weekend kan je op mijn blog de 5 best bekeken blogs van de afgelopen maand bekijken.

  1. Het afslank verhaal van Liesbeth staat op nummer 1 maar dat is ook niet gek want Liesbeth heeft natuurlijk ook echt een top prestatie geleverd door 85 kg af te vallen: Liesbeth verloor 85 kg 
  2. Ook Renate verloor heel wat kilo’s en die blog staat op nummer 2 van de best bekeken blogs: Renate verloor 35 kg 
  3. Mijn stukje over dat ik een fotoshoot deed scoorde ook heel goed en leverde het artikel een 3e plaats op: Ik deed weer een fotoshoot
    Kelly
  4. Het is al een blog die ik een paar maanden eerder postte maar doordat ik hem weer opnieuw heb gedeeld is hij goed voor een 4e plek. En ik kan zeggen: De cake is een echte aanrader.  Havermout Appel Abrikozen cake 
  5. De Indiase Kip Lasagnette is ook zeker een aanrader om eens te proberen. Ik vind hem echt heerlijk van smaak en eens iets anders dan anders. Indiase Kip Lasagnette

Tandoori Lasagnette 33

Hebben jullie een favoriete artikel die ik gepost heb van de afgelopen maand?

Liefs Kelly

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge