Als het mooi weer begint te worden dan geniet ik het liefst van vlees klaargemaakt op de barbecue. Natuurlijk kennen we de hamburgers, worstjes en kipfilet van de barbecue al wel. Maar wist je dat rundvlees zoals biefstuk ook heerlijk is als je het klaar maakt op de barbecue? Eerlijk gezegd had ik nog nooit echt rundvlees klaargemaakt op de barbecue maar dankzij Jersey Koe is daar verandering in gekomen. Benieuwd naar wat er in het barbecue pakket zat? En wil je zelf ook kans maken op een heerlijk vleespakket? Lees dan snel verder…

Jersey Koe is een initiatief van Melkveebedrijf Koers-Berendsen, een familiebedrijf dat inmiddels door de vijfde generatie gerund wordt. Duurzaam produceren en dierenwelzijn staan hoog in het vaandel. Zo bepalen de koeien zelf hun dagritme, komen ze veelvuldig buiten en ervaren ze zo min mogelijk stress. Consumenten weten ook precies waar hun vlees vandaan komt en hoe het dier geleefd heeft. Het vlees is traceerbaar, persoonlijk en van hoge kwaliteit.

Barbecue Pakketten

Sinds kort is Jersey Koe begonnen met het aanbieden van barbecue pakketten. Je kan daarbij kiezen uit een bais pakket, een luxe pakket of een gemixt pakket.
Het basis pakket bestaat uit:

 • saucijzen
 • hamburgers
 • entrecote
 • biefstuk
 • rib-eye
 • T-bone
 • kotelet

Het luxe pakket bestaat uit:

 • tournedos
 • (kogel)biefstuk
 • rib-eye
 • T-bone of kotelet of côte de boeuf
 • tri-tip of bavette of picanha

Het gemengede pakket bestaat uit:

 • gehakt,
 • saucijzen,
 • hamburgers
 • rundervinken
 • aangevuld met braadlappen, ribstuk, entrecote, biefstuk, sukade en poulet.

Het fijne van de pakketten is dat je zelf kunt aangeven hoeveel kilo je aan vlees wilt hebben. Zo zijn er pakketten van 2, 4, 6 en 10 kilo.

Wat vinden wij er van?

Wij kregen van Jersey Koe een luxe pakket vol met biefstuk, T-bone steaks, rib-eye en nog meer lekkers. Het pakket was verzonden met Post NL en ik was even bang dat het mogelijk niet goed zou gaan. Om 16.00 was de postbode namelijk nog niet geweest en ik dacht “oh nee als het vlees allemaal maar niet ontdooit is als het binnen komt”. Gelukkig was dit niet het geval want toen de pakketbezorger er eindelijk was om 16.15 en ik de doos open maakte zag ik dat het vlees keurig verpakt zat. In de doos zat een koeltas die goed dicht zat met plakbad en daarin zat het vlees, wat overigens nog steeds goed koud en bevroren was.

De dag erna wilde we gaan barbecuen maar helaas liep dat idee iets anders aangezien het vanaf de middag met bakken uit de hemel kwam. Flink balen want ik had het vlees in de koelkast liggen en we moesten het dus gaan eten. Gelukkig heb ik een barbeQool die niet veel rook afgeeft of spettert dus hebben we die gepakt. Onder de luifel heb ik het vlees gebaken en binnen hebben we gegeten. Een prima oplossing en zo hadden we toch nog vlees van de barbecue.

Alle stukken vlees zijn apart verpakt en op de verpakking staat ook aangegeven hoe je iets het beste kunt klaar maken. Rundvlees is over het algemeen wel snel klaar afhankelijk van hoe je het wil hebben. Ik zelf ben gek op biefstuk en hou wel van medium terwijl mijn man meer het type “well done” is. Door de diversiteit aan vlees was er voor elk wat wils. Helaas waren mijn kinderen minder enthousiast over het rundvlees. Zij hebben toch liever worstjes en hamburgers etc dus in dat opzicht zou het basis pakket wellicht een betere optie zijn met kinderen?

Het vlees wat in het pakket zit is erg mals en lekker. Het is ongekruid dus je kunt er zelf kruiden naar wens op doen. Mijn favoriet was toch wel de T-bone en het “ezeltje” wat erin zat. Mijn kinderen vonden het wel raar dat er een “ezeltje” bij zat maar wees gerust het was gewoon rundvlees hoor. Een tip voordat je gaat barbecuen: snijd het vlees nog een keer extra door, dan is het iets sneller klaar doordat het minder dik is.

Winactie

Wij zijn heel erg tevreden met het barbecue pakket van Jersey Koe en kunnen het zeker aanraden. Omdat Jersey Koe net is begonnen met de barbecue pakketten en zij het leuk vinden om mijn volgers ook mee te laten genieten mag ik van hen maar liefst 2 barbecue pakketten voor 4 personen weg geven.

Wat moet je daarvoor doen?

10 Juni maak ik hieronder de winnaar bekend.
Winnaars zijn geworden:
Kristel & Frans 

Ken jij het vlees van Jersey Koe al? Voor meer informatie over de barbecue pakketten kun je een kijkje nemen op de website van Jersey Koe. Ze hebben overigens nog veel meer vleespakketten, het is zeker de moeite om een kijkje te nemen.
Als je de code healthy-kelly-20 gebruikt dan krijg je 20 % korting op je besteling 🙂

Facebook Comments

17 Comments on BBQ met Rundvlees – Jersey Koe + Winactie (gesloten)

 1. Marloes
  10 juni 2018 at 18:35 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk! Ik doe graag mee! Geliked en gedeeld en de bbq staat aan! Kom maar op met die zomer!!! Een heerlijke verrassing van Jersey Koe. Duurzaam vlees geeft me ook nog eens een goed gevoel.

  Beantwoorden
 2. Bodil
  9 juni 2018 at 11:41 (1 jaar ago)

  Wauw, dat klinkt goed!
  Dit zou een hele goede motivatie zijn om mezelf te leren hoe ik de BBQ aan krijg.
  Mijn meiden en ik zijn dol op lekker buiten eten, maar het gebruiken van de BBQ heb ik sinds het overlijden van mijn man nog niet durven trotseren. Gevalletje: “Dat deed mijn man altijd!” 😉

  Beantwoorden
 3. Marise
  8 juni 2018 at 13:42 (1 jaar ago)

  Wat een lekkere prijs! Wij hebben sinds kort een nieuwe bbq en het zou fantastisch zijn deze in te wijden met dit prachtige pakket.

  Beantwoorden
 4. Marcia Kan
  6 juni 2018 at 23:23 (1 jaar ago)

  Wat een smulprijs! Klinkt ideaal, lekker en ook nog eens thuis bezorgd. Waarom ik kans wil maken? Omdat de zon schijnt? Omdat het op mijn werk lekker loopt? Omdat ik mijn meiden zo heb zien genieten in het zwembad? Omdat we vleesliefhebbers zijn? Kortom, niet omdat het moet, maar omdat het kan!

  Beantwoorden
 5. Cobi
  6 juni 2018 at 17:18 (1 jaar ago)

  Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar deze pakketten. Durf eigenlijk om de redenen die jij in het begin noemt ook niet goed te bestellen. Daarnaast zou onze papa wel heel blij worden van zon leuke barbecue dus ook daarom doe ik heel graag mee. De afgelopen 3 maanden ben ik ziek geweest en van zowel papa als de kids werd wel wat extra verwacht, het gaat nu de goede kant op ook al zijn we er nog niet maar hoe gaaf zou het zijn ze op vaderdag eensextra te verwennen!

  Beantwoorden
 6. Tamara
  5 juni 2018 at 20:29 (1 jaar ago)

  Als vegetariër ken ik jersey koe niet, manlief is dol op vlees, dus ik zou hem graag verrassen met dit kwaliteitsbarbecue pakket. Kan hij zich helemaal uitleven, en vooruit mag hij mijn portie ook 😉 Dubbel feest!

  Beantwoorden
 7. Sharon de Ridder
  5 juni 2018 at 15:28 (1 jaar ago)

  Wat een leuke blog; ik krijg gelijk zin om te BBQ’en! Met Vaderdag is mijn man pas ‘s avonds thuis, het zou leuk zijn om hem te verrassen met een BBQ 🙂

  Beantwoorden
 8. Lieke van Veen
  5 juni 2018 at 15:00 (1 jaar ago)

  Heerlijk ik doe graag mee!

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.

  Beantwoorden
 9. ilsiee prins
  5 juni 2018 at 13:56 (1 jaar ago)

  Ohhhh dat ziet er goed uit zeg! 😉 Wij zijn reuze benieuwd, wij halen ons vlees vaak hier bij een boer uit de buurt…. De ene maand fiets je er langs en de andere maand zit je er van te eten ha….Beetje dubbel maarja zo gaat het nu eenmaal! Wij zijn ook heeeel erg benieuwd naar dit vlees, ideaal en verschillende porties… Hier zijn we echte vleeseters , lekker om met vaderdag te BBQen misschien?! 😉
  Wij doen mee..

  Groetje Ilsiee

  Beantwoorden
 10. Tamara Jongkees
  5 juni 2018 at 10:48 (1 jaar ago)

  Ik doe graag mee. Mijn eigen vader is op vakantie met vaderdag, maar wij niet. Een barbecuepakket zou een heel leuk cadeau zijn voor mijn man namens onze zoon. We zouden nog steeds eens barbecueën als gezin, dus dit zou ideaal zijn.

  Beantwoorden
 11. Lisette van Beek
  4 juni 2018 at 14:34 (1 jaar ago)

  Wat een leuke actie! Ik ben net terug van 7 maanden werken en reizen in Thailand, Myanmar en Indonesie en mijn vriend en ik kunnen dit vlees goed gebruiken. Waarom? Omdat we na al die maanden Aziatisch eten wel weer zin hebben in een lekkere BBQ en een Hollandse pot met groente, aardappelen en vlees!

  Beantwoorden
 12. Marian B
  4 juni 2018 at 11:49 (1 jaar ago)

  Dat lijkt me echt lekker en goed vlees! Wij zijn dol op mooi weer en barbecueën. Dan kan ik deze mooie actie natuurlijk niet voorbij laten gaan!

  Beantwoorden
 13. Claudia Diependaal
  3 juni 2018 at 21:00 (1 jaar ago)

  Ik heb een hele mooie bbq gewonnen afgelopen week. Dus dat zou fijn zijn voor mijn mannen om hen hier van te laten smullen. Ze houden er echt van!

  Beantwoorden
 14. Marjo van Leeuwen
  3 juni 2018 at 20:41 (1 jaar ago)

  Dit is handig! Mijn man is echt een fan van barbecuen, eind juni is hij jarig, dus doe graag mee om hem te verassen!

  Beantwoorden
 15. Marian Zw
  3 juni 2018 at 20:30 (1 jaar ago)

  Dat lijkt me echt heel lekker om ook eens rundvlees op de bbq te doen, vaak maak ik toch kip of groenten spiezen. Super leuk als wij dit mogen winnen, is het een goede reden om ook de grote kids die overal uitvliegen om te studeren weer een een weekeinde naar huis te halen en lekker te bbq-en

  Beantwoorden
 16. Frans markese
  3 juni 2018 at 20:19 (1 jaar ago)

  Wat een mooie actie. Zou zeker blij zijn met zo een pakket. Heel mooi vlees.

  Beantwoorden
 17. Anna
  3 juni 2018 at 19:38 (1 jaar ago)

  Lijkt me heerlijk eens uit te proberen…

  Gacebook: An Na

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge