reviews food reviews

Bakken met de producten van Nicole's Choice

Bakken met de producten van Nicole’s Choice

Een tijdje terug kreeg ik de vraag of ik wat producten van Nicole’s choice wilde proberen en uiteindelijk kreeg ik wat bakproducten en thee toegestuurd om een heerlijke high tea te maken. Deze bakmixen en theeën zijn een gezonder alternatief maar zijn ze ook echt lekker? Ik leg het je graag uit in mijn blog..

Bij Nicole’s choice kun je terecht voor heerlijke verse thee soorten zonder rare toevoeginen. Maar ook voor lekkere bak producten en leuke cadeau pakketten. Alles producten die NIcole levert zijn gezonder dan de alternatieven die je in de winkel kunt kopen of waarmee je zelf kunt bakken.

High Tea

Ik kreeg van Nicole’s choice een pakketjes thuisgestuurd met diverse thee soorten en 3 proevertjes om te bakken: een bananenbrood, vanillalicious en chocolicious. Eigenlijk was het de bedoeling om het te maken voor mijn dochter haar verjaardag als traktatie voor de gasten maar helaas ging dat door tijdsgebrek niet lukken. Inmiddels heb ik het wel allemaal gemaakt en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben.

Thee

Ik ontving een pakketje met de volgende thee soorten:

  • Earl Grey
  • Lemon Like
  • Wondertea
  • Royal Berry
  • Sweet dragon

Omdat het losse thee is is het belangrijk dat je er een theefilter bij gebruikt anders ligt de thee los in je glas en dat is niet zo lekker om al die stukjes binnen te krijgen. De smaken vind ik erg lekker, vooral de sweet dragon omdat die al wat zoeter van zichzelf is. De Earl Grey vond ik persoonlijk iets minder maar ik ben al nooit zo’n fan van Earl Grey, liever heb ik gewoon iets met een smaakje.

Bananenbrood

Ik heb er geen hele high tea van gemaakt maar heb alles gewoon apart gemaakt en gegeten omdat het anders misschien wat teveel zou zijn. Ik ben begonnen met het maken van het bananenbrood. Er staat op de site precies aangegeven hoe je het moet maken en eigenlijk is het ook wel erg makkelijk. De ingrediënten zijn:
Speltmeel, zonnebloempitten, palmsuiker en bakpoeder.
Daar voeg je zelf nog 1 ei, kokosolie, en 1,5 banaan aan toe en vervolgens zet je het voor 40 minuten in een bakblik in de oven en dan komt hij er zo uit:

En de smaak is echt enorm lekker! Zo lekker dat het brood het niet lang heeft overleefd in een tijdsbestek van 1 uur was hij al helemaal op. Zowel de kinderen als ik en mijn man waren enorm enthousiast.

Cakejes

Als laatste heb ik de chocolicious en de vanillalicious gemaakt. Bij deze mixen hoef je ook alleen maar nog wat kokosolie en eieren toe te voegen, je mixt het door elkaar en doet het in cupcake vormpjes. Achteraf gezien was dat voor de chocolicious geen goed idee want het papiertje ging helemaal plakken aan het cakeje, een betere tip, en dat staat ook op de site van Nicole’s choice, is om het in een brownie vorm te doen.

Ook de smaak van deze cakejes was weer heerlijk. Mijn kinderen vonden persoonlijk de chocolade variant iets te “chocoladeachtig” (ja echt dat zeiden ze!) maar ik vond hem heerlijk. Zeker dus een aanrader.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden over de producten van Nicole’s choice en kan ze zeker weten aanraden. Ze zijn niet alleen gezonder maar ook nog eens super lekker en heel makkelijk e maken. De producten worden geleverd in super leuke en schattige weckpotjes die je later ook nog kunt her gebruiken.
Wil je meer informatie kijk dan op nicoles-choice.nl

Kende jij de producten van Nicole’s choice al?

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...