Dit keer het inspirerende verhaal van Ann. Zij verteld hoe zij is afgevallen en wat dat met haar heeft gedaan..

1. Wanneer kwam je op het punt dat je dacht: “en nu is het genoeg nu ga ik afvallen? ” 

ik heb altijd gezegd: ik wil nooit een acht op de weegschaal zien als eerste cijfer, en dit was bijna het geval ( 76,8 kilo stond er op de teller)
Dus werd het hoog tijd om er iets aan te doen
2. Hoeveel en hoe ben je afgevallen? 
Ik ben begonnen op 15 oktober 2015 met weight watchers tot op heden en ben in totaal 17,7 kilo kwijt
Ann
3. Wat vond je het lastigste in je afval strijd? 
Het lastigste was terug opnieuw gezond leren eten, water drinken en veeeeel minder snoepen
4. Voel je je anders nu je bent afgevallen? Wat is er veranderd? 
Ik voel me slanker en krijg mooie complimenten over mijn nieuwe ik, dat geeft een mens op zijn beurt meer zelf vertrouwen. Ik durf mij terug “tonen” ik hoef me niet weg te steken omdat ik “te zwaar” was. Ik kan nu ook terug de kledingstijl dragen die echt bij mijn persoonlijkheid past, vroeger droeg ik losse kleding om alles goed weg te stoppen, maar ik hou juist van skinny jeans en strakke topjes en nu …. JA NU KAN IK ZE DRAGEN en voel ik me blijer om wie ik ben zowel innerlijk als uiterlijk. Dus alles is nu een stuk leuker !!!!
5. Wat zou je anderen als tips of advies mee willen geven?
In mijn ogen is weight wathers de ideale afslank methode je mag alles eten je hoeft alleen maar puntjes te tellen en wegen… Dus de perfecte manier! Ik zou dat dus ook als tips mee willen geven.
Dankjewel voor je verhaal Ann!
Wil jij ook je verhaal delen op Healthy Kelly ? Mail dan naar info@healthy-kelly.nl het maakt niet uit hoeveel je kwijt bent geraakt en op welke manier. Het belangrijkste is dat je anderen wilt inspireren.
Liefs Kelly
Facebook Comments

2 Comments on Ann Verloor ruim 17 kg

  1. Nicole Orriëns
    18 maart 2016 at 10:44 (3 jaar ago)

    Dat is een flinke make-over! Ik vind het altijd weer leuk, die voor en na foto’s.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge