lifestyle afslank verhalen

Afslankverhaal: Yvonne verloor 10 kg

Afslankverhaal: Yvonne verloor 10 kg

We beginnen dit jaar met een inspirerend afslankverhaal. Yvonne verloor 10 kg.

Yvonne heeft zelf twee blogs, een blog over kinderen en een beautyblog. Op de beautyblog Schoonheidspromotie verteld ze ook over suikervrij eten. Haar motto is: mooi van binnen is mooi van buiten.

1. Wanneer kwam je op het punt dat je dacht: “en nu is het genoeg nu ga ik afvallen? “

Voor mij was het meer en nu ga ik gezonder leven. Ik ben een echte snaaier en snoepte zo de hele dag door. Mensen om mij heen waren hier al mee bezig en zo besloot ik me ook te gaan verdiepen in een eten zonder suiker. Al snel kwam ik er achter dat ik helemaal niet zo gezond leefde. Ik ben dol op cola en weet dat het ongezond is, maar wist jij dat in je potje groente net zoveel suiker zit en in sommige sapjes nog wel meer. Een grote fles (Heinz) tomatenketchup zitten bijvoorbeeld maar liefst 54 suikerklontjes ( en wij maar denken dat tomatenketchup gezond is). Ik ben er heel diep in gedoken en heb veel hiervan gedeeld op mijn blog.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

2. Hoeveel en hoe ben je afgevallen?

bijna 10 kilo

3. Wat vond je het lastigste in je afval strijd?

Het zoek werk, want wat heeft suiker veel verschillende namen (50) en dan zijn er nog de wolven in schaapskleren. Het is dus constant etiketten lezen.

4. Voel je je anders nu je bent afgevallen? Wat is er veranderd?

Ja ik zit een stuk beter in mijn vel en voel me veel fitter

5. Wat zou je anderen als tips of advies mee willen geven?

Leef bewust, maar geniet nog wel van de lekker dingen. Ik leef volgens de 80/20 regel. Dat betekend dat ik 80% let op mijn suikers en 20% nog wel suikers neem (ik kan echt niet zonder mijn cola in het weekend).

Bedankt Yvonne voor je inspirerende verhaal.

Wil jij ook eens je verhaal doen? Mail dan naar healthykelly88@gmail.com

Liefs

Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...