Linda wilde graag haar verhaal met ons delen, ze verloor maar liefst 30 kg!

Uit privacy overwegingen heeft Linda besloten geen foto’s op te sturen en dit respecteren wij uiteraard. Met haar verhaal hoopt ze toch anderen te inspireren..

Linda is 30 jaar en moeder van 2 kinderen.

1. Wanneer kwam je op het punt dat je dacht: “en nu is het genoeg nu ga ik afvallen? ” 

Vorig jaar Juli was ik mijn lichaam zo zat ik zat op de 100 kg en vond dat er iets moest gebeuren maar wat? Ik had immers al tig pogingen gedaan om af te vallen en steeds liepen die op niks uit.

2. Hoeveel en hoe ben je afgevallen? 

Ik ben nu 30 kg afgevallen en zit daarmee op een gezond gewicht. Dit heb ik gedaan door de eerste maand shakes te drinken, zo kon ik van mijn suikerverslaving af komen. Echter merkte ik dat dit niet goed was voor mijn lichaam, ik kreeg haaruitval en voelde me erg moe, daarom ben ik vanaf dat moment gezond gaan eten en meer gaan sporten. Ik ben ook gezonder gaan koken door meer verse producten te gebruiken.

3. Wat vond je het lastigste in je afval strijd?

De feestjes, het klinkt gek maar op feestjes kreeg ik vaak de opmerking “ach pak toch gewoon iets” en dat iets bleef dan niet altijd bij iets maar werd teveel. Uiteindelijk heb ik wel de balans daar in kunnen vinden door nu bijvoorbeeld alleen maar een taartje of een handje chips te eten en niet meer alles.

4. Voel je je anders nu je bent afgevallen? Wat is er veranderd? 

Ik voel me nu veel fitter en merk dat ik meer kan ondernemen met mijn kinderen. Ze zeggen zelf ook dat ze me nu veel leuker vinden doordat ik meer met ze doe. Dat is als moeder wel pijnlijk om te horen dat je voorheen eigenlijk min of meer “lui” was maar gelukkig ligt die tijd nu achter me.

5. Wat zou je anderen als tips of advies mee willen geven?

Ga op een gezonde manier afvallen! Misschien duurt het wel wat langer maar je kan er beter wat langzamer overdoen dan heel snel en daarna weer aan te komen. Ook moet je leren om bewuste keuzes te maken, natuurlijk mag iets slechts wel maar pak dan niet op een feestje bijvoorbeeld “en taart en chips en wijn” maar kies wat jij echt heel graag wilt.

Wil jij ook je verhaal delen om anderen te inspireren? Mail dan naar healthykelly88@gmail.com 
Liefs,
Kelly
Facebook Comments

1 Comment on Afslank verhaal: Linda verloor 30 kg

 1. Anoniem
  18 december 2015 at 22:20 (3 jaar ago)

  Heel knap linda!
  Bedankt voor je verhaal, t stimuleert zeker!
  Gr gerda

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge