Ik ben nu een tijdje bezig met Nederland Slank en krijg daar nog regelmatig wat vragen over. Daarom is het weer tijd voor een update en wat vind ik nu echt de voordelen van Nederland slank?

Ik had jullie beloofd dat ik jullie op de hoogte zou houden. Helaas is er van alles tussen gekomen waardoor ik dat niet goed heb kunnen doen. Ook heb ik wat meer stress door bepaalde dingen waardoor niet alles helemaal lekker loopt. Het programma wel maar mijn leven eromheen is een beetje hectisch ;).  Ik ben trouwens nog wel steeds enorm blij met Nederland Slank want juist daardoor voel ik me veel beter en kan ik veel meer aan. Maar wat zijn nu eigenlijk voor mij de voordelen van Nederland Slank?

Op maat gemaakt

Het is echt een programma wat op maat is gemaakt. Er wordt bloed geprikt en aan de hand daarvan wordt er gekeken welke producten je het beste kunt eten en wat je beter kunt laten staan. Ik ken mensen die tegen mij zeiden “jaja ze zeggen dat het op maat gemaakt is maar uiteindelijk krijgt iedereen gewoon hetzelfde plan”, maar dat is dus echt niet zo! Zo ken ik mensen die een totaal ander plan hebben dan dat ik heb.

Besloten groep

Als je je aanmeld en gaat starten wordt je toegevoegd in een besloten groep op facebook. Ideaal als je het mij vraagt want zo kun je elkaar wat tips geven over bepaalde producten maar ook recepten worden er veeluldig gedeeld.

Je gaat je echt beter voelen

Door anders te eten ga je je echt een heel stuk beter voelen. Toch wel 1 van de belangrijkste voordelen van Nederland slank als je het mij vraagt. Al binnen een week merkte ik dat mijn stoelgang een stuk beter werd, ik minder chagarijnig ben (ja echt ik kon soms een heks zijn 😉 ), ik heb minder last van pijnlijke vingers en vooral kreeg ik al snel veel meer energie. En natuurlijk val je ook af.

Begeleiding

Je krijgt begeleiding van een coach die je kan appen of mailen als er wat is. En daarnaast heb je ook regelmatig een telefonisch consult waarbij je kunt bespreken waar je tegen aan loopt en waar je ook weer nieuwe tips en adviezen bij krijgt.

Nieuwe recepten

Tijdens het programma krijg je ook recepten toegezonden. Aan de hand van je voedingslijst kan je daar wat lekkere  dingen kiezen die je kunt maken. Zo leer je anders te koken en nieuwe dingen te ontdekken. Bovendien vind ik het een uitdaging om zelf nieuwe dingen te gaan bedenken en een beetje te experimenteren waardoor er steeds weer nieuwe verrassende dingen op tafel komen.

Vergoeding van de zorgverzekeraar

Oké ik weet dat niet iedereen uit aanvullend pakket heeft maar ik heb het “geluk” dat ik dat wel heb (al betaal ik daar natuurlijk ook veel meer voor). Het voordeel voor mij was dat het volledig vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Het is overigens niet uit het pakket voor dieet maar uit het pakket alternatieve zorg waar het bij mij eruit is gehaald. Mocht je het niet in je pakket hebben dan kan je altijd contact opnemen met Liesbeth van Nederland Slank om te kijken voor anderen mogelijkheden.

Ik ben nog steeds erg blij dat ik deze stap heb gezet. Wil je ook meer informatie? Dan kun je een GRATIS consult aanvragen waarbij je al je vragen kunt stellen.
Ben jij al bekend met Nederland Slank?

 

* dit betreft geen gesponsord bericht maar uit eigen beweging. Ik heb het plan ook volledig zelf moeten betalen.
** Foto’s zijn van Shutterstock.com
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge