Sinterklaas komt er weer bijna aan en dan begint de “cadeau stress”. Voor kinderen is het vaak nog niet zo heel moeilijk om wat te vinden maar ook voor volwassenen hoeft het niet moeilijk te zijn. Ik deel wat tips over unieke, leuke en soms zelfs grappige cadeautjes die je zeker niet mag missen. Bovendien maak je zelf ook nog eens kans op een super leuke prijs!

Onze kinderen mogen af en toe hun schoen zetten en vaak zetten ze dan ook nog eens stiekem onze schoenen erbij omdat ze vinden dat papa en mama ook wat verdienen… Maar helaas meestal doet Sinterklaas er niks in, tot teleurstelling van de kinderen 😉
Echter gaan we het dit jaar anders aanpakken en heb ik wat leuke cadeautjes besteld en geselecteerd die ook in de grote mens schoen erg leuk zijn, of als cadeautje voor op pakjes avond. Ik heb de leukste sinterklaas cadeaus voor je geselecteerd

Cadeautjes voor mama 

Ik vind het zelf altijd erg moeilijk om een keuze te maken en sta in de winkel vaak ook uren te kijken en denk dan “pak ik dit of toch dit”, ik wordt niet voor niks twijfelkont genoemd hihi. Maar online is het ook niet veel anders ook daar ben ik soms uren bezig om het geschikte cadeau voor mezelf te vinden maar dit keer is het gelukt  met hele toffe  sinterklaas cadeaus, vind ik zelf (okĂ© het heeft wel meer dan een uur geduurd).

Verwarmde knuffelboots

Herken je het probleem dat je ALTIJD koude voeten hebt? Nou ik heb dat dus wel en of ik nu sloffen draag of niet ze zijn gewoon altijd koud. Toen ik deze knuffelboots tegen kwam was ik dus ook gelijk enthousiast. Deze boots kan je namelijk opwarmen in de magnetron om vervolgens een lange tijd te genieten van lekkere warmen voeten, ideaal! Ik heb ze ook gelijk getest en ze blijven inderdaad best lang warm. Het zijn wel boots om gewoon lekker mee op de bank te zitten, lopen is ietsjes lastiger..

verwarmde-boots

Nekmassage kussen 

Ik heb al eens verteld dat ik ooit een ongeluk heb gehad en daardoor blijvende nekklachten heb, nu heb ik een nekmassage kussen besteld om te kijken wat dat voor me doet. Ook deze heb ik al even getest en in het begin was het even wennen en leek mijn nek het niet zo leuk te vinden, echter na een paar seconde zakte dit af en werkte het erg ontspannend. Mijn nek wordt er nu zelfs heel blij van, en hoewel het nog geen sinterklaas is denk ik toch dat ik hem mee neem in het vliegtuig voor onze reis volgende week 😉 . Ik vind het ook nog eens een super leuk kleurtje…

nekmassage-kussen

Draagbare Nood accu 

Een veel voorkomend probleem bij velen: je bent een dagje weg, maakt volop foto’s en halverwege de dag is je telefoon leeg…. Heel irritant en een probleem wat bij mij meerdere keren per week voorkomt. Daarom heb ik gekozen voor deze noodaccu waarmee je verschillende modellen kunt opladen door de bijgeleverde stekkertjes. Eindelijk geen last meer van het feit dat ik niet bereikbaar ben halverwege de dag….

accu

Cadeau’s voor mijn man 

Misschien zelfs nog wel moeilijker dan voor mezelf? Dat vind ik het vinden van sinterklaas cadeaus voor mijn man. Maar ook dit keer heb ik ze gevonden en deel ik er een aantal met jullie.

Yeti ijskrabber

Ik zag deze en ik was zelf gelijk enthousiast. We hebben het nog niet echt nodig gehad maar reken maar dat ook dit jaar de ijskrabber weer te voorschijn moet komen. Dan is het toch juist leuk als je ook nog eens een andere hebt dan de standaard saaie krabbers? Nou deze is met open armen ontvangen en ik weet zeker dat mijn man hier heel veel plezier mee gaat hebben (in hoeverre ijs krabben een plezier is 😉 ).

ijskrabber

Balvi tandenstoker 

1 van de grootste ergernissen van mij is als ik voor de zoveelste keer het tandenstoker potje van mijn man omstoot en ik dus weer tandenstokers kan gaan rapen…. Maar dat is vanaf nu over met deze balvi tandenstoker houder. Je hoeft maar 1 x te drukken en er komt een leuk mannetje uit die een stokje aangeeft, dus weg irritatie!

tandenstoker

No Tella slot 

Mijn man eet weliswaar geen nutella toch komt hij s’nachts regelmatig uit bed voor een hap pindakaas omdat het zo lekker is om te snoepen. Dan is dit slot toch echt wel ideaal zodat hij hopelijk afkickt van de nachtelijke pindakaas buien…

het-no-tella-slot-af7

Keuken sinterklaas cadeaus 

Ik heb ze nog niet besteld maar ik zag al wel super leuke keuken sinterklaas cadeaus en een aantal wil ik er toch even van uitlichten want ik weet zeker dat de meeste van jullie hier ook erg enthousiast van worden. Want zeg eens eerlijk: leuke gadgets en artikelen voor in de keuken zijn nooit verkeerd toch?

Beslagportioneerder 

Altijd maar dat gedoe en geknoei met cupcake beslag goed in de vormpjes krijgen hoeft nu niet meer met de beslagportioneerder. Hiermee krijg je in elk vormpje dezelfde hoeveelheid en krijg je ook geen gezeur dat de ene groter is dan de ander. Hij lijkt mij erg makkelijk om te gebruiken en een must voor degene die veel cupcakes en andere baksels maken.

beslag

Maak je eigen eetbare paddenstoelen 

Met de Funghi box kan je je eigen oesterzwammen kweken waarvan je lekker kunt eten. Je krijgt maar liefst 3 oogsten en het duurt ongeveer 2 weken voordat je van de eerste oesterzwammen kunt genieten. In de beschrijving staat precies omschreven hoe het werkt.

teel-box

Pizza schaar

Deze handige pizza schaar helpt je bij het in stukjes maken van je pizza, bovendien kzit er een serveervlak bij waardoor je je vingers niet vuil hoeft te maken om de pizza te serveren. De schaar is wel erg scherp dus pas op voor je vingers…

pizzaschaar-met-serveervlak-f75

Winactie 

Ik heb jullie een aantal leuke sinterklaas cadeaus laten zien maar ik mag zelf ook een beetje voor sinterklaas spelen… Ik mag namelijk 1 cadeaubon ter waarde van 25 euro weg geven voor de webshop van Radbag.
Wat moet je daarvoor doen?

 • Like mijn facebookpagina  en / of Instagram (beiden = extra winkans)
 • Laat hieronder een reactie achter waarom je zou willen winnen en eventueel welk product je leuk vind
 • Delen van het bericht wordt erg gewaardeerd 🙂
 • Op 7 november zal ik de winnaar bekend maken.

DE WINNAAR IS GEWORDEN: MARJO

liefs-kelly

Dit is een gesponsord berichtof een bericht waar ik producten voor heb ontvangen (1)

Facebook Comments

8 Comments on Unieke sinterklaas cadeaus + winactie

 1. Monique
  31 oktober 2016 at 20:50 (2 jaar ago)

  Wat een super leuke items, vooral dat slotje op de nutella pot 😉 Die weet ik wel te gebruiken. Ik doe dus graag mee met de winactie 🙂

  Beantwoorden
 2. Liesbeth
  30 oktober 2016 at 20:27 (2 jaar ago)

  Leuk, leuk, leuk! Wordt nog moeilijk kiezen met al deze gave cadeaus! Ik volg je op Facebook en op Instagram!

  Beantwoorden
 3. marjo
  28 oktober 2016 at 09:29 (2 jaar ago)

  ik denk dat ik voor de paddenstoelenkweekset zal gaan, lijkt mij super leuk! en iets voor mama!ik volg je o fb en insta

  Beantwoorden
 4. Marian Zw.
  27 oktober 2016 at 19:55 (2 jaar ago)

  Volg je via facebook en instagram. Die sloffen lijken me echt heerlijk. Ik heb echt altijd ijskoude voeten, zelfs in de zomer. In de winter is het soms zelfs pijnlijk zo koud als dat ze zijn. Lijkt me echt zo,lekker om ze in die voorverwarmde sloffen te steken. En dan krijgt deze mama ook eens,iets van sint!

  Beantwoorden
  • Healthy Kelly
   28 oktober 2016 at 07:50 (2 jaar ago)

   Mama’s mogen ook niet vergeten worden natuurlijk 🙂

   Beantwoorden
 5. Tamara
  27 oktober 2016 at 17:32 (2 jaar ago)

  Wat een grappige cadeautjes! Die beslagverdeler zou ik graag willen. We bakken hier veel en mn cupcakes en zijn dan altijd zo aan t rommelen met 2 lepels en das altijd een knoeiboel. Dus ik zou de cadeaubon lekker aan mijzelf besteden aangezien ik een singlemom ben en mijn kinderen nog niet zelf op pad gaan om iets voor moeders te kopen. Kan ik mezelf verrassen

  Beantwoorden
  • Healthy Kelly
   27 oktober 2016 at 18:22 (2 jaar ago)

   Groot gelijk 🙂 je mag jezelf ook weleens verwennen met een leuk cadeautje

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge