Hee iedereen!

Door alle hectiek en drukte ben ik afgelopen week helemaal vergeten een update te geven over mijn afslankverhaal. Maar, hier ben ik dan! Ik heb toch wel wat leuks te vertellen dus ik zou maar gauw verder lezen. 

Een kleine terugblik

Afgelopen keer heb ik mezelf voorgesteld door mijn verhaal te vertellen. Ook heb ik jullie laten weten dat mijn eerste week met een nieuwe lifestyle helemaal niet zo goed was verlopen.

Maar hier ben ik dan twee weken later. Ik heb twee hele drukke, hectische en emotionele weken achter de rug. Maar toch, ondanks dat, ben ik onwijs veel bezig geweest met mijn gezonde lifestyle en beter eten.

Week 3

Week 3 is echt al veel beter verlopen! Ik heb lekker veel bewogen, gezonder gegeten en heb zelfs weer “echt” gesport. Ik ben begonnen met Pilates, fitness en hoepelen. Iets wat ik normaal altijd al heb gedaan. Ik voelde me geweldig toen ik met een bezweet hoofd onder de douche ben gestapt!

Tijdens mijn gezonde lifestyle is er zelfs ruimte om te barbecueën. Ik eet dan max. 3 stukjes mager vlees, fruit en salade (en nee, geen pastasalade of aardappelsalade he hihi). Omdat ik gek ben van brood, gun ik mijzelf dan max. 3 stukjes brood. Waar een wil is, is een weg. Ik geniet, maar met mate. En ik denk dat dat toch wel een van de belangrijkste dingen is tijdens dit proces.

Bucket list

Na al deze veranderingen, gedachtes en struggels. Heb ik besloten dat de rest van 2017 mijn jaar gaat worden. Daarom heb ik een bucket list geschreven. Iets wat mij nog meer motiveert en stimuleert om voor mijn eigen geluk te kiezen. Die bucket list is natuurlijk te vinden op mijn eigen blog.

Geweldig nieuws

En dan nu.. het wegen. Op elke zondag- en donderdagochtend weeg ik mezelf. Toen ik op zondag 11 juni op de weegschaal ging staan zag ik tot mijn verbazing dat er 2!!!! kilo af was! De hele dag heb ik met een geweldig humeur gelopen. 2 hele kilo’s, dat is toch geweldig.
Op donderdag 15 juni, waren er nog eens 300 gram af. Ik heb kei hard verder gewerkt, lekker gegeten en gesport. Ik kan steeds meer mijn ei kwijt in deze nieuwe lifestyle.

En toen, Vaderdag, een zondag… wegen dus! Ik stap op de weegschaal ennnnnn: -2,5 kilo!! Een fantastisch gevoel heeft mij dit gegeven. Ik loop er nu nog van te stralen. De eerste 2,5 kilo zijn er van af. Dit is voor mij een krachtige motivatie om door te gaan.

Dus als jullie mij even willen excuseren, ik ga een magere smoothie maken en daarna zul je mij vinden in de sportschool.

 

Heb jij nog een motiverende tip?

 

xoxo Yvon.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge