Hee iedereen!

Vandaag staat mijn eerste bericht hier op Healthy-Kelly.nl. Super spannend! Tijd om mezelf even voor te stellen en mijn eerste verhaal met jullie te delen. Ik heb er zin in en hoop andere te kunnen helpen en/of inspireren met mijn verhaal. Op naar een nieuwe lifestyle!

Mijn naam is Yvon en ik ben 19 lentes jong. Ik blog nu al een tijdje op http://byyvon.nl/  en vind het super leuk dat ik hier ook mijn verhaal mag komen delen. Maar, wat is mijn verhaal eigenlijk?

Zoals jullie kunnen lezen ben ik nog best wel jong. In twee jaar tijd heb ik drie operaties gehad en ben ik onwijs veel aangekomen. Daardoor heb ik een hele tijd niet lekker in mijn vel gezeten. Iemand die een echte emotie-eter is net als ik, kan zich wel voorstellen dat je daardoor juist meer naar eten gaat grijpen.

Sinds het afgelopen jaar kan ik toch wel zeggen dat ik met echt overgewicht kamp. Na diëten en heel wat Jojo-effecten voel ik me nog steeds niet lekker in mijn vel. Tijd om mijn mindset te verbeteren en mijn lifestyle compleet om te gooien.

De eerste week

Afgelopen maandag ben ik gestart met het idee mijn lifestyle te veranderen. Daarbij wil ik natuurlijk flink wat kilo’s kwijt. Vol goede moed ben ik dan ook gestart. Ik ging bewuster om met de dingen die ik mijn mond stopte, probeerde meer te bewegen en de chips te laten staan.

Tegen de tijd dat het woensdag was, ging het alweer bergafwaarts, ik sloeg het ontbijt over, at niet gezond, at te veel en dronk te weinig. Een event op donderdag in Amsterdam zorgde ervoor dat ik in de Macdonalds belandde en op vrijdag vergat ik zelfs te eten door de hitte. Echt goed bezig Yvon! Not… Als klap op de vuurpijl heb ik op vrijdag en zaterdag een barbecue gehad. Dit ging gepaard met cocktails, wijn, soesjes en vlaai (Yep ik ben een Limburgse). Nu kan ik mezelf wel voor m’n kop slaan. In plaats van minder, gezonder en beter eten heb ik dus meer, ongezonder en slechter gegeten.

Nieuwe week, nieuwe kansen

Nieuwe week, nieuwe kansen, nieuwe doelen. Deze week ga ik proberen meer bewust te zijn van wat ik nou eigenlijk eet en drink. Daarbij wil ik graag weer gezond en vers gaan koken. Tijd om weer beter te gaan plannen zodat mijn doelen haalbaar worden. Misschien moet ik niet eens alles tegelijk willen en blij zijn met kleine resultaten. Hmm.. iets om over na te denken dus!

Ik ga werken aan mijn nieuwe lifestyle en alle tips zijn welkom. Als ik leuke tips of lekkere recepten tegenkom zal ik die zeker met jullie delen.

Gauw een update dus stay tuned..

 

xoxo Yvon.

 

Je kan Yvon ook volgen op Facebook en op haar website Byyvon.nl

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge