Week 3 van Shakeplus zit er op. Een week die voor mij enorm druk is geweest waardoor ik weinig tijd heb gehad. Maar heeft dit het resultaat beïnvloed of gaat het me nog goed af? Ik vertel het je weer in deze update.

Momenteel ben ik nog echt zoekende in hoe ik mijn dagen het beste in kan delen. Naast mijn werk heb ik natuurlijk de kinderen en mijn school. Op school is het ook nog een beetje zoeken want er zijn nog wel wat dingen onduidelijk en ik merk dat ik TE perfectionistisch ben waardoor ik alles extra goed wil voorbereiden, niet altijd even handig. Balans moet ik dus nog echt even goed gaan zoeken.

Shakeplus week 3

Inmiddels heb ik 3 weken shakeplus gevolgd. Het weekend heb ik een beetje gezondigd doordat ik mee deed met een broodje knakworst, ik voelde me niet schuldig daarna maar slim is het natuurllijk niet als je bepaalde doelen hebt. Maar daarvoor in de plaats heb ik een tussendoortje laten staan dus opzich compenseert dat zich wel.

De shakes vind ik nog steeds lekker en ik combineer ze met yoghurt, soja melk of optimel drink. Die laatste is op dit moment mijn favoriet al heb ik wel het idee dat de shake daardoor veel sneller dik wordt en dus minder goed te drinken. Op mijn werk drink ik geen shake ik neem dan een salade mee of een wrap met sla en tonijn bijvoorbeeld. In de avond eet ik dan niet mee met het gezin en pak ik een shake. Eigenlijk is het misschien raar dat ik dat doe maar ik voel me niet fijn om een shake op het werk te pakken. Misschien toch vanwege eventuele reacties etc?

Het Resultaat

Vorige week vertelde ik dat ik het “jammer” vond dat er “maar” 300 gram af was en deze week hoopte ik heel erg dat er meer af zou zijn. Deze week is er 500 gram af gegaan. Iets waar ik heel blij mee ben aangezien ik toch best wel wat stress heb gehad en stress kan nu eenmaal averechts werken op de resultaten. In totaal is er nu in 3 weken 2,5 kg af.

Qua cm’s is er ook weer wat af, deze week was er – 1 cm van mijn taille af en – 1 cm van mijn heupen. Het gaat dus de goede kant op. Ook mijn broeken beginnen wat losser te zitten, daar ben ik erg blij mee. Natuurlijk hoor je ook weleens mensen die met shakes 1 – 2 kg per week afvallen maar die doen dan de hele dag door shaken. Ik pak 2 shakes op een dag en daarnaast gewoon tussendoortjes en een avond maaltijd. Mischien gaat het daardoor wat langzamer? Maar ik voel me wel een stuk fijner, energieker en hou het beter vol en dat vind ik erg belangrijk. Shakeplus is namelijk geen crash dieet maar leert je om op een juiste manier om te gaan met voeding.

Hoe gaat het met jullie?

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge