Het nieuwe jaar zorgt er vaak ook voor dat mensen zin krijgen in gezonde en nieuwe voornemens. Om me daar alvast op voor te bereiden las ik  De levensstijl methode van Asja Tsachigova. Ik deel graag mijn review met jullie…

Asja is voedingsdeskundige en lifestylecoach en schreef het boek De levensstijl Methode. In dit boek wordt beschreven hoe je je spijsvertering verbeterd en alle processen in je lichaam kunt verbeteren, waardoor klachten zouden verminderen.

Toen ik het boek begon te lezen dacht ik: WOW zal het echt zo zijn dat mijn “vage” klachten voort komen uit een slechte spijsvertering? En tijdens het lezen van het boek werd ik enorm enthousiast omdat ik wil ontdekken of dit echt het geval is. Mijn ontlastingspatroon is bijvoorbeeld alleen redelijk goed als ik iaso thee drink maar spontaan dan kan ik maar 1 of 2 x in de week (zonder de thee dus) en tja dat voel ik aan mijn buik… Dus het zou super zijn als dat gewoon weer van zichzelf weer normaal wordt en daarnaast ook nog eens die andere “vage’ klachten.

de levenstijl methode 1.png

Asja omschrijft in haar boek heel duidelijk welke producten elkaar tegen werken en wat je beter niet samen kunt eten. Zo zou de combinatie van koolhydraten en eiwitten samen geen goede combi zijn maar legt zij ook duidelijk uit dat we wel gewoon koolhydraten moeten blijven eten. En zo zijn er nog meer combinaties die niet goed zijn in combinatie met elkaar omdat dat de vertering en de opname vertraagd. Daarom is het belangrijk om het allemaal goed in balans te krijgen zodat je lichaam alle voedingsstoffen optimaal op kan nemen.

Naast voeding en de combinatie van voeding wordt er ook een duidelijk hoofdstuk besteed aan ontspanning, want ook dat is heel belangrijk om je lichaam in de juiste balans te krijgen. En eerlijk is eerlijk: echt ontspanning dat heb ik al tijden niet gekend; ik ben altijd druk druk druk. Of met de kinderen, of met werk, of met sport, of met bloggen maar wanneer is er echt tijd voor rust? Tja alleen als ik in bed lig… Dus voor mij zat daar een enorm leer moment en ik probeer nu iedere avond ontspanningsoefeningen te doen, en vanaf zondag ga ik ook starten met de combi hardlopen en yoga iedere zondag, want ook Yoga schijnt heel goed te zijn voor ontspanning.

Ook het stukje beweging komt uitgebreid aan bod, er staan zelfs duidelijke oefeningen in om iedere dag 15 minuten te doen. Ik heb ze gedaan en ik moet zeggen: je voelt ze ook goed 😉

Conclusie;

Ik vind het een heel interessant boek en ik heb besloten om ook een paar weken te gaan leven door middel van deze methode door het 12 weken health en body challlenge programma te volgen. Niet omdat ik aan Reset your life niks heb gehad maar meer omdat ik wil zien hoe mijn lichaam reageert als ik bepaalde dingen anders doe volgens de levensstijl methode. Ik ben nu een paar dagen bezig en het eerste wat ik kan zeggen is dat ik me, nu al, veel fitter voel en ik ook echt iedere dag (zonder de iaso thee) naar het toilet kan.

Ik vind het boek heel duidelijk beschreven en ook erg interessant om te lezen welke producten je beter niet kan pakken in combinatie met elkaar. Het is ook goed onderbouwd en de opmaak van het boek vind ik ook echt super, hele mooie foto’s staan erbij. Je leert stap voor stap hoe te werk te gaan en dat vind ik heel fijn. Wat ik een groot pluspunt vind is dat er ook een schema instaat wat je wel met elkaar kan eten en wat beter niet en dat er ook aandacht wordt besteed aan beweging + ontspanning, iets wat veelal vergeten wordt. Ik vind het zeker een aanrader en ben ook erg benieuwd wat die 12 weken challenge mij gaat brengen, tot nu toe voel ik me namelijk al wel een stuk beter, uiteraard hou ik jullie op de hoogte van mijn eerlijke bevindingen dit ga ik doen door regelmatig een blog te posten.

Wil jij meer informatie of het boek bestellen? Kijk dan  hier  het boek kost 24,95

En om het jaar helemaal goed te starten mag ik 1 boek van de Levenstijl Methode verloten! Wat moet je daarvoor doen?

  • Vertel mij waarom jij dit boek zou willen winnen en wat jouw doel is voor 2016 ?
  • Like mijn pagina Healthy Kelly

Let op: Zorg dat je reageert met je naam als je namelijk anoniem reageert weet ik niet wie er reageert. Ik zal 15 januari een winnaar loten.

Winnaar is geworden: Suzanne Schepers

Liefs,

Kelly

Facebook Comments

43 Comments on Review: Boek De levensstijl methode + winactie (winnaar bekend)

  1. Esmee
    11 januari 2016 at 14:07 (2 jaar ago)

    Ik zou dit boek heel graag willen winnen! Gisteren heb ik haar site van boven tot onder gelezen en heb al 2 boeken van haar in mijn bezit. Dit is het missende exemplaar. Volgende week ga ik beginnen met haar online challenge. Het lijkt mij heel fijn om energieker te worden (mijn hoofdreden), minder hoofdpijn te hebben en beter te slapen en daardoor misschien ook nog wat kilootjes kwijt raak zou helemaal fijn zijn!

    Beantwoorden
    • healthkelly
      11 januari 2016 at 19:38 (2 jaar ago)

      Wat leuk dat je ook gaat starten. Was dat naar aanleiding van mijn blog? Of was je het al van plan? Ik heb net ook week 1 van mijn ervaring online gezet dus als je het leuk vind kan je het lezen?

      Beantwoorden
      • Esmee
        12 januari 2016 at 08:58 (2 jaar ago)

        Ik was het al even van plan maar ik moet altijd wel even over een drempeltje :). Maar mijn vermoeidheid, hoofdpijn en slecht slapen zijn nu zo erg dat ik helemaal voor ga.

  2. Claudia
    10 januari 2016 at 22:16 (2 jaar ago)

    Zou het boek graag willen en als ik m uit heb kan hij naar mijn schoonnichtje(meer n schoonzus geworden de laatste jaren) die wilt m ook vast wel lezen!

    Beantwoorden
  3. healthkelly
    9 januari 2016 at 15:03 (2 jaar ago)

    Dit boek kan je er heel goed bij helpen, echt een eye opener.

    Beantwoorden
  4. healthkelly
    9 januari 2016 at 15:01 (2 jaar ago)

    Dit boek is daar zeker een goede ondersteuning in 🙂

    Beantwoorden
  5. healthkelly
    9 januari 2016 at 14:56 (2 jaar ago)

    Ik weet zeker dat het met dit boek zeker gaat lukken 🙂

    Beantwoorden
  6. Sonja
    7 januari 2016 at 14:12 (2 jaar ago)

    Sorrie bericht hier beneden is van mij. Niet netjes om anoniem te doen !

    Beantwoorden
  7. Anoniem
    7 januari 2016 at 14:07 (2 jaar ago)

    Wauw heel graag !! Dit jaar wil ik de puntjes op de I zetten !! Dit zou ik graag met hulp van dit boek willen doen !!

    Beantwoorden
  8. Liesl Zajkowski
    5 januari 2016 at 12:14 (2 jaar ago)

    Ik zou ook graag het boek winnen. Ik heb vorig jaar de stap gemaakt naar een nieuwe leefstijl, maar nu mijn coaching ten einde loopt, heb ik het gevoel dat het boek me de laatse handvatten kan geven om voor altijd deze leefstijl vast te houden. Ik doe graag mee!

    Beantwoorden
  9. Nicole Orriëns
    5 januari 2016 at 11:19 (2 jaar ago)

    Dat klinkt als een interessant boek! Ik doe graag mee aan de winactie.

    Beantwoorden
  10. Anita
    5 januari 2016 at 08:22 (2 jaar ago)

    Ook ik zou graag meedingen naar het boek. Na 1,5 jaar mijn eigen leven stil te hebben gezet om voor mijn zieke zoon te volgen merk ik aan alles in mijn lichaam dat het zo niet verder kan. Mijn voornemen voor 2016 is beter voor mezelf zorgen. Ik ben er van overtuigd dat dit boek mij daar bij kan helpen.

    Beantwoorden
  11. Sandra SIGS
    4 januari 2016 at 22:55 (2 jaar ago)

    Wil graag meedingen om het boek te winnen. Mijn cholesterol is heel erg hoog, doordat ik familiair erfelijk belast ben. Gebruik nu medicijnen die ik levenslang moet gebruiken. Zou graag door een goede levensstijl hier zelf ook wat aan bij willen dragen.

    Beantwoorden
    • healthkelly
      9 januari 2016 at 14:58 (2 jaar ago)

      Ik weet zeker dat je met dit boek dat voor elkaar gaat krijgen.

      Beantwoorden
  12. maaike1110
    4 januari 2016 at 22:53 (2 jaar ago)

    Na een moeilijk 2015, besloten dat dit mijn jaar wordt. Dit boek kan me helpen met de uitleg over voeding combinaties. Ik kan namelijk ook niet zonder de thee iedere dag naar het toilet. Met full Time werken, een zieke man verzorgen, een peuter in huis, huishouden, sporten en 2 honden. Een ontspannings oefening van 15 minuten: JA GRAAG!!!

    Beantwoorden
  13. Erna
    4 januari 2016 at 22:49 (2 jaar ago)

    Nou dit kan ik er nog wel bij gebruiken om het nog beter te gaan doen dit jaar.

    Beantwoorden
  14. Carla
    4 januari 2016 at 22:43 (2 jaar ago)

    Ik word niet goed van al die verschillende methodes en wil steeds weer aan iets anders beginnen, met als gevolg dat ik van alles door elkaar doe, wat uiteindelijk natuurlijk helemaal geen succes is. Misschien dat levensstijl mijn mind voorgoed om kan gooien? Ik hoop het zo….

    Beantwoorden
  15. Mirjam
    4 januari 2016 at 21:33 (2 jaar ago)

    Dit jaar aantal drastische stappen genomen om verandering te proberen te krijgen. De laatste is om van die vage en onrustige lichaam rustig krijgen. Dit boek zou grote bijdragen aan zijn! Heb zelf aantal klachten onderkent of niet herkend! Ja toen te laat was en de alarmbellen gingen rinkelen…

    Beantwoorden
  16. Anita H.
    4 januari 2016 at 20:17 (2 jaar ago)

    Met mijn spijsvertering is het ronduit slecht gesteld, alle maatregelen ten spijt. Mijn doel voor 2016 is: fitter en energieker worden. Dit boek kan me daarbij vast ondersteunen.

    Beantwoorden
  17. Suzanne Schepers
    4 januari 2016 at 19:54 (2 jaar ago)

    Dit jaar is mijn doel om er achter te komen hoe ik ontspanning kan vinden voor mezelf.
    Moeder van 2 jonge kids en werk in de zorg. Wisselende diensten.
    Nouja kortom een druk bestaan.
    Tijd voor mezelf schiet er dus nogal eens bij in.
    Een ander is altijd belangrijker dan ik zelf. En daar zou ik dit jaar graag eens een verandering in aan willen brengen.
    Wil goed voor mezelf zorgen zodat ik ook goed voor een ander kan zorgen.
    En een gezonde voedings stijl zou hierin veel kunnen bijdragen

    Beantwoorden
    • healthkelly
      9 januari 2016 at 15:02 (2 jaar ago)

      Als moeder met een baan valt het niet altijd mee 😉 ik weet er alles van… Zet m op en kies meer voor jezelf 🙂

      Beantwoorden
    • healthkelly
      15 januari 2016 at 14:22 (2 jaar ago)

      Gefeliciteerd jij bent de winnaar van het boek 🙂
      Mail je gegevens even door naar healthykelly88@gmail.com en dan zal ik je gegevens door sturen.
      Graag binnen 48 uur anders loot ik een andere winnaar.

      Beantwoorden
  18. Anoniem
    4 januari 2016 at 19:23 (2 jaar ago)

    Ik wil dit jaar gezonder worden en meer proberen af te vallen. Het gaat niet makkelijk worden. Nieuwe ronde nieuwe kansen. Nu ben ik vaak vermoeid, of mijn darmen die op spelen. Ik ben nu erg nieuwsgierig geworden wat je niet samen kunt eten of drinken. Hoop dit jaar slanker te worden en veel meer energie te krijgen.

    Beantwoorden
  19. Yvonne Ulrich
    4 januari 2016 at 18:47 (2 jaar ago)

    Alhoewel ik ook het nodige gewicht kwijt wil, ben ik erg benieuwd naar combinatie ban voedingsmiddelen en uitwerking. Ik heb namelijk het idee dat ik ergens op reageer, maar weet niet waar op. Ik moet eerder te veel dan te weinig naar het toilet. Ook niet prettig…

    Beantwoorden
  20. Lucia
    4 januari 2016 at 18:31 (2 jaar ago)

    De ideale balans tussen inspanning en ontspanning. Dat wordt nog spannend om die te vinden. Maar ik geef mezelf sowieso dit hele jaar de tijd om erachter te komen wat voor mij het beste werkt.
    Hoe ik beter, ontspannen in een slanker velletje kan komen.
    Een leidraad voor een betere levensstijl is zeer welkom. Alle steuntjes in de rug helpen de goede kant op. Voorwaarts!

    Beantwoorden
    • healthkelly
      9 januari 2016 at 15:03 (2 jaar ago)

      Het blijft lastig hoor, ook voor mij maar als je er bewuster van bent dan komt het goed 🙂

      Beantwoorden
  21. Irma
    4 januari 2016 at 18:15 (2 jaar ago)

    Ik zou dit jaar graag 20 kilo willen afvallen. Als ik jouw enthousiaste blog lees, lijkt dit boek daar een ideale manier voor. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de combinatie van voedingsmiddelen, omdat ik regelmatig groenten, aardappelen, vlees eet en ik in jouw recentie lees dat eiwitten en koolhydraten beter niet kan combineren. Kortom: ik zou graag dit boek lezen en ervan leren.

    Beantwoorden
    • healthkelly
      9 januari 2016 at 15:04 (2 jaar ago)

      Nee inderdaad in het boek wordt ook uitgelegd waarom je het beter niet samen kan eten.

      Beantwoorden
  22. Marije van der Werff -Have
    4 januari 2016 at 17:55 (2 jaar ago)

    Mijn doel voor dit jaar is om minimaal 15 kilo af te vallen. Verder wil ik meer bewegen.. Mijn doel is om fitter te worden. Vandaag mijn eerste les start to run, moet ervoor zorgen dat ik, na 10 weken, 5km kan rennen.. Ik ga dit jaar (ik ben er van overtuigd )meedoen met een echte run.. Ik wil voor mezelf, maar ook voor mijn 3 kinderen en man weer lekker in mijn lijf zitten! Dit boek lijkt mij een echte aanrader.. Zelf heb ik vaak last van mijn darmen.. Dat het van een combinatie van diverse soorten eten zou kunnen komen vind ik nu al een openbaring.. ☺

    Beantwoorden
  23. maggie
    4 januari 2016 at 17:18 (2 jaar ago)

    Ik zou graag het boek willen winnen. Ik wil nog 15 kg afvallen, maar dat is niet het belangrijkste, ik wil beter in mn vel zitten, me gezonder en fitter voelen. Beter in balans met mezelf.
    ik denk dat ik dat met dit boek kan leren.

    Beantwoorden
  24. Marianne Vos
    4 januari 2016 at 17:14 (2 jaar ago)

    Ik zou graag het boek willen winnen omdat ik nog 10 kg af wil vallen en een gezonde eetstijl wil ontwikkelen.

    Beantwoorden
    • healthkelly
      9 januari 2016 at 15:05 (2 jaar ago)

      Super doel, zet m op je kunt het, de aanhouder wint!

      Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






CommentLuv badge