Inmiddels ben ik alweer een tijdje bezig met Shakeplus. Mijn ervaring met Shakeplus wil ik graag met jullie delen in deze update…

Inmiddels ben ik zo’n 2 maanden bezig met Shakeplus. Mijn ervaring met Shakeplus wil ik daarom heel graag met jullie delen.

De smaken

De smaken van Shakeplus bevallen me nog steeds erg goed. Nu had ik naast Banaan en Aardbei ook vanille gekozen. Deze is ideaal want die kun je prima combineren met bijvoorbeeld speculaas kruiden of kaneel voor een extra twist. Ook een kopje koffie er bij doen is een aanrader voor een heerlijke vanille / koffie shake.

Naast de shakes heeft Shakeplus nu ook iets nieuws: Tomatensoep. Rijk aan eiwitten en ideaal al tussendoortje. Ik heb deze soep geprobeerd en ik kan zeggen: hij is echt heel erg lekker. Hij smaakt daadwerkelijk naar tomaat en heeft geen chemische nasmaak. Bovendien vind ik hem ook goed vullen als tussendoortje wat ik zeker een pluspunt vind.

De Resultaten

Hoewel ik in mijn eerste blog had geschreven dat ik had gehoopt iets meer kwijt te raken. Kan ik nu zeggen dat ik toch echt wel tevreden ben met het resultaat. Ik ben nu namelijk een totaal kwijt van 8,5 kg, dat vind ik best netjes voor de 2 maanden dat ik ermee bezig ben.

Ook de centimeters ben ik weer kwijt het totaal na 2 maanden komt op het volgende:

Taille:  – 9 cm
Heup: – 10 cm
Borst: – 6 cm
Bovenbeen: – 8 cm

Een totaal van maar liefst 32 cm!

Aanrader?

Mijn ervaring met Shakeplus is positief. Ik kan het zeker aanraden. Want naast de shakes mag je natuurlijk ook gewoon wat blijven eten. Zo kun je prima een gezond tussendoortje pakken en daarnaast ook avond eten. Het is ook erg fijn dat er veel vitamines etc in zitten. Ik merk namelijk dat ik veel meer energie heb sinds ik Shakeplus gebruik. Mijn ervaring met Shakeplus is dus wat dat betreft heel positief. Je kan dit ook prima combineren met een druk gezin en met werk etc. Al blijft dat laatste voor mij toch wel een ding en vind ik het lastig om de shakes op mijn werk te paken. Maar dan draai ik lunch en avond eten gewoon om en pak dan in de avond een shake, prima te doen!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge