Wow en dan zitten we alweer in week 5! De week waarin ik nieuwe schema’s kreeg, ik vertel je er alles over. Ook had ik een ontmoeting met Faya en mijn coach en kreeg ik weer even een extra boost!

Vorige week kon je lezen over mijn resultaten en ik had beloofd dat ik deze week een foto zou plaatsen. Maar om eerlijk te zijn ben ik een beetje “laks” geweest en is deze foto nog niet gemaakt, nou ja laks is niet het juiste woord eerder druk. Ik wil namelijk in de ochtend voor het ontbijt die foto maken zoals ik dat bij de eerste ook deed maar dat is nog niet gelukt helaas. Ik beloof je aankomende week (of wellicht tussendoor indien ik de mogelijkheid heb) wordt hij geplaatst, je moet dus nog een in spanning afwachten 😉

Nieuw eet schema

Afgelopen week kreeg ik een nieuw eet schema, mijn app deed het alleen even niet zo goed waardoor dagen “leeg” waren. Gelukkig wist ik zelf wel een beetje wat ik wel en niet kon doen en was het binnen een dag opgelost. Wat me wel opviel in het schema is dat ik op sommige dagen ineens veel meer koolhydraten moet eten en dat vind ik toch echt wel mega eng. Niet dat ik koolhydraaten wil vermijden maar het schemaatje wat ik nu had met minder koolhydraten beviel me eigenlijk prima. Toch probeer ik me zoveel mogelijk aan het schema te houden en zullen we over een paar weken zien wat het resultaat is.. Het fijne is dat er nu wel weer hele ander gerechten en dingen in staan, zo blijft het leuk.

Sportschema

Hetzelfde als bij het eetschema haalde de app ook het sportschema een beetje door elkaar, de nieuwe stonden erin maar ook de oude stonden erin. Ik heb er dus voor gekozen om afgelopen week een mix te maken van oude en nieuwe oefeningen. Vandaag staat alles qua oefeningen weer helemaal goed en ga ik me volledig richten op de nieuwe oefeningen. Overigens zitten er wel wat oefeningen tussen die ik best “eng” vind, bijvoorbeeld de glute kickback waarbij je een barbell omhoog moet duwen met je voet, ik moet nog even uitvinden hoe ik deze het makkelijkste kan doen of overleggen op de sportschool of ik het bijvoorbeeld met een ander apparaat zou kunnen doen. Ik heb in ieder geval weer helemaal zin in mijn nieuwe schema.

Meet en greet

Afgelopen zaterdag was ik als pers op de huishoudbeurs (blog volgt nog) en daar was ook een stand van Mykillerbodymotivation. Bij deze stand kon je informatie krijgen over het killerbody programma en spullen kopen die ze ook online verkopen, zoals de boeken en supplementen. Ook kwam Faya daar voor een meet en greet, ik heb dus van die gelegenheid gebruik gemaakt door op de foto te gaan met haar.

Ik had hem ook op facebook gezet met als tekst dat ik nog heel wat werk te verrichten had alvorens ik zo’n mooi lijf zou hebben. Er werd toen gezegd dat ik mezelf niet met Faya moest vergelijken omdat ik een heel andere bouw heb en dat ik trots moet zijn op wat ik al bereikt heb. Trots ben ik zeker wel maar ik heb nog niet het lichaam wat ik graag zou willen. Natuurlijk is ieder lichaam anders en nee ik geloof ook niet dat ik net zo zal worden als Faya maar ik wil wel voor een lichaam gaan waar IK tevreden mee ben, en dat is op dit moment nog zeker niet.

Coach Rosan

Ook kwam ik op de beurs mijn coach Rosan tegen, daar had ik natuurlijk al contact mee via de app en online maar ik had haar nog nooit ontmoet. Het was echt super leuk om haar nu eens in het echt te zien en ze heeft me wel weer wat motivatie gegeven. Dus we gaan gewoon lekker door knallen 🙂 Bedankt Roos!

Verleidingen

Ik kan natuurlijk hier neerzetten dat alles helemaal top gaat maar dan zou ik liegen. Ook ik heb nog weleens moeite met verleidingen. Zoals bijvoorbeeld op de huishoudbeurs daar heb ik echt wel van allerlei lekkere dingen geproefd en zelfs een kroketje gegeten * oops*. Maar de wereld vergaat niet als ik 1 kroketje eet of een keer wat meer snoep, ook zal ik niet gelijk kilo’s aankomen al besef ik me wel dat ik als ik naar mijn doel wil gaan ik daar toch echt goed mijn best voor moet blijven doen. En dat is wat ik ook zeker ga doen want na de huishoudbeurs heb ik het killerbody programma weer gelijk opgepakt en ga ik weer lekker knallen.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge