Ik heb nu een aantal weken Shakeplus gevolgd. De afgelopen weken heb ik verschillende keren een update geplaatst. Vandaag ga ik er iets uitgebreider op in en zal jullie ook delen hoe ik het aanpak en hoeveel cm ik kwijt ben.

De tijd vliegt echt voorbij. Ik ben gewoon al weer een paar weken bezig met Shakeplus en zoals beloofd hou ik jullie op de hoogte van mijn vorderingen. Dit keer ga ik er iets uitgebreider op in.

Kilo’s

Om maar meteen met de deur in huis te vallen begin ik met de kilo’s, tenslotte is dat hetgeen waar de meeste mensen het nieuwsgierigst naar zijn. Ik schaam me enorm voor mijn gewicht  omdat ik echt veel was aangekomen de laatste maanden. En dus zal ik die hier ook niet neerzetten. Wel kan ik jullie vertellen dat ik in de afgelopen 4 weken 3,5 kg kwijt ben.
Waarvan de eerste week het meeste. Daarna ging het iets minder snel. Mijn doel was eigenlijk om minimaal 4 kg kwijt te raken, dat heb ik dus net niet gered. Maar als je er rekening mee houd dat ik best wel wat stress en drukte heb gehad de afgelopen week dan ben ik HEEL blij met dit resultaat.

Centimeter verlies

Natuurlijk moet je niet alleen naar de kilo’s kijken maar ook naar de centimeters die je verliest. En ik moet zeggen dat Shakeplus me daar enorm mee heeft geholpen. Ik ben namelijk wel wat centimeters kwijt.

Taille: – 5 cm
Heup: – 6 cm
Borst: – 3 cm
Bovenbeen: – 5 cm

In totaal dus 19 cm en dan heb ik niet alle plekken gemeten op mijn lichaam. Ik ben er dus erg blij mee. Mijn ervaring met shakeplus is dus positief.

Sporten

Ik had me voorgenomen om iedere dag te sporten in ons sporthok. Dat is helaas niet gelukt maar ik heb zeker wel meer aan beweging gedaan. Een paar keer per week zat ik wel in ons sporthok om te sporten. Daarnaast heeft Shakeplus ook een porgramma met diverse fitness video’s die je gewoon vanuit huis kan doen. Dit is zeker een aanrader als je begint met Shakeplus.

Coach

Bij shakeplus kun je gebruik maken van een coach. Je geeft dan iedere week je resultaten door en kan met je vragen terecht. Ik moet eerlijk bekenen dat ik te weinig gebruik heb gemaakt van mijn coach. Zo stuurde ik niet, zoals wel de afspraak was, structureel mijn resultaten door en ik had ook maar weinig vragen. Ze is overigens wel heel lief. Toen ik namelijk aangaf dat ik in een drukke periode zat heeft ze aangeboden om me eventueel te helpen om alles op orde te krijgen. Ik ben alleen een beetje eigenwijs en wil dingen graag zelf oplossen…. Ja ik weet het: ik mag ook best weleens een keer hulp vragen… Wederom zorgt zo’n coach weer voor een goede ervaring met shakeplus.

Eten

Het fijne aan Shakeplus vind ik dat ik er ook bij mag eten. Ik pakte vaak in de ochtend en middag een shake en in de avond een maaltijd. Op mijn werk pakte ik in de middag een salade en in de avond dan een shake. Als tussendoortje pakte ik vaak iets van komkommer of een bakje kwark. Fruit was ook een optie al probeerde ik dat niet teveel te doen i.v.m de fruitsuikers.

De shakes zelf zijn echt super lekker en geen straf om te drinken. Ook op dat gebied is mijn ervaring met shakeplus dus een succes. Je kan er ook volop mee varieëren door bijvoorbeeld karnemelk, yoghurt, vruchtensap, kokosmelk of optimel te gebruiken. Hierdoor werd het nooit saai en dacht ik nooit “pffff alweer”. Dat is wat je moet hebben als je wil afvallen want zeg eens eerlijk: zou jij iets gaan eten wat je eigenlijk niet lekker vind? Ik in ieder geval niet en dan zou ik al heel snel afhaken.

Gevoel

Wat ook niet geheel onbelangrijk is is mijn gevoel. Ik kan eigenlijk niks anders zeggen dan dat ik me goed voel. Shakeplus lijkt me ook ineens meer energie te geven? Ik ben namelijk minder moe en kan voor mijn gevoel meer ondernemen. Mijn stoelgang gaat wel af en toe wat lastiger maar dat los ik op met wat lijnzaad en een glas lauw water op nuchtere maag, dat werkt perfect voor mij.

Mijn man zegt ook dat ik helemaal niet chagarijnig ben, wat met veel afvalpogingen wel zo was, en dat ik er ook wat fitter uit zie. Wat ik wel zie is dat mijn huid er op het moment wat slechter uit ziet maar dat kan natuurlijk ook komen door de stress.

Zou ik shakeplus aanraden?

Ik ben zelf geen verkoper van shakeplus maar ik gebruik het. Ik heb ook geen aandelen en praat alleen puur uit mijn eigen ervaring. Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben met Shakeplus. De smaken zijn lekker, het is makkelijk te gebruiken en het allerbelangrijkste het is goed vol te houden. Mijn potten zijn bijna leeg maar ik zit eraan te denken om zeker nog even door te gaan met shakeplus om toch nog wat extra kilootjes te verliezen….

Heb jij ervaring met shakeplus?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge