Vandaag neem ik afscheid van mijn peuter, en dat valt me toch best zwaar…

Het klinkt misschien erger dan dat het is maar vandaag is de dag dat mijn “kleine” manneke 4 jaar is geworden en dat wij officieel geen peuter meer in huis hebben. En tja dat valt me toch best wel zwaar, mijn kleine ventje die TE snel groot is geworden.

Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik hem in mijn armen kreeg na de geplande keizersnede. Dat was 24 juli om 13.40 en wat was hij mooi en volmaakt.


geboorte stijn

geboorte stijn 1

stijn geboren

En inmiddels is hij uitgegroeid tot een hele lieve, beetje ondeugende jongen die graag alles wil ontdekken. Een mannetje die graag grapjes maakt en iedereen zijn hart kan stelen. Een mannetje die al toe is aan school en ook echt zin heeft om nieuwe dingen te gaan ontdekken want “Ik ben nu echt een grote jongen” zegt hij. Het is niet te omschrijven hoeveel je van je kinderen kunt houden <3 en hoewel ik ze graag zie opgroeien maakt deze fase mij ook wel weer een beetje emotioneel.

Na de vakantie heb ik 2 kinderen die naar school gaan en wordt het “leeg” in huis. Natuurlijk heb ik nog wel mijn werk en genoeg dingen thuis te doen maar toch zal het zeker wennen worden, en die peutertijd komt ook niet meer terug, in de planning staat namelijk niet nog een kindje. Maar we gaan even slikken en we gaan weer door want volgens mij heeft iedere fase weer wat moois? Het is alleen even wennen….

stijn 4 jaar

Wij maken er vandaag in ieder geval een leuk feestje van met een gezellige barbecue en gaan op naar de volgende mijlpalen…

Had jij ook moeite met nieuwe fases?

Liefs Kelly

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge